Online játékok: Barátaink

Ezen az oldalon olyan online játékokkal foglalkozó oldalakat találsz, amelyeket a barátaink készítenek és lehetőséget biztosítottunk nekik az itteni megjelenésre, hogy támogassuk őket.

Játék Raktár
Oldalunk nem rég indult, azzal a céllal, hogy válogatott a online játékok gyűjtőhelye legyen. Évek óta játszunk ilyen játékokkal és a Játék Betyár csinált nekünk kedved ahhoz, hogy elindítsuk az oldalunkat. Tudjuk, hogy van még hova fejlődni főleg ha a nagy elődöt nézzük, de rendkívül lelkesek és kitartóak vagyunk!:) Az oldalon minden fontosabb online játék típus megtalálható, szerintünk sikerült lefednünk nagyjából úgy ezt a témát, hogy a mindenkit érdeklő játékok fent vannak az oldalon. Nagyon örülnénk, ha Te is a látogatóink között lennél!

Játék Társ
Társ a játékokban! Sok szeretettel várunk minden kedves online játék rajongót oldalunkon. Szerettünk valami kiemelkedőt nyújtani amikor elindítottuk az oldalunkat. Nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy csak minőségi online játékok kerüljenek a honlapra és a honlap kialakításával, designjával is sokat bíbelődtünk. Nem is a mennyiség volt az elsődleges szempont nálunk, inkább a játékok minősége az ami dominál. Ezért lehet, hogy nem nálunk találod a legtöbb játékot, vagy játék típust, de ami nálunk van az mind egytől-egyig remek darab!